پیگیری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص جذب رزیدنت های گروه ارتوپدی

در راستای اهداف طرح تحول نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اقدام به درخواست و پیگیری حضور رزیدنت های گروه ارتوپدی در مراکز درمانی این دانشگاه نمود.

به همین دلیل هیئتی از کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ 22/7/93 از مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید سه تن از کارشناسان وزارتخانه، ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم آموزشی دانشگاه، ریاست محترم دانشکده پزشکی، معاونت محترم آموزشی دانشکده پزشکی، ریاست محترم بیمارستان های امام رضا (ع) و آیت ا... طالقانی، مدیر محترم گروه ارتوپدی و متخصصان محترم گروه ارتوپدی و سایر مسئولین ذیربط حضور داشتند.

با توجه به اینکه مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی مرکز ترومای غرب کشور می باشد لذا از امکانات، تجهیزات و تسهیلات اورژانس، اتاق عمل، بخش های بستری ارتوپدی بازدید بعمل آمد.

b1
b2