بازدید ریاست محترم دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی

مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی امروز(13/9/93) میزبان ریاست محترم دانشگاه و هیئت همراه بود.

در این بازدید که در راستای بررسی اقدامات انجام شده در طرح تحول سلامت در بیمارستان طالقانی انجام شد. از بخش های اورژانس، بخش زنان که تقریباً به طور کامل بازسازی شده و همچنین اتاق عمل های جدید که در مراحل پایانی ساخت می باشد و بخش آنکولوژی که تا حدودی بازسازی شده و نیاز به بازسازی جدی دارد بازدید به عمل آمد.

جناب آقای دکتر کریم ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای طرح در این مرکز، تداوم در پیگیری رسیدن به حد نهایی اهداف این طرح را خواستار شد.

جناب آقای دکتر خزاعی-ریاست بیمارستان و جناب آقای فرجی-مدیریت بیمارستان گزارشاتی در خصوص مراحل اجرای طرح در این مرکز میزان اجرایی شدن دستوالعمل ها و برنامه های آتی مرکز و... را به استحضار ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولین همراه رساندند.

R5
R4
R3
R2