مشروح مصاحبه زنده رادیویی دکتر رییسی در رادیوکرمانشاه

به گزارش روابط عمومی مرکز دکتر فرشید رییسی ریاست محترم مرکز درساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخه 14 تیرماه باحضور در استودیوی رادیوی صدا وسیمای کرمانشاه بصورت زنده دربرنامه صدای شهر به بررسی مشکلات بیمارستان طالقانی پرداختند.مشروح این مصاحبه بشرح ذیل میباشد:

ابتدا دکتر رییسی ضمن اشاره به تاریخچه تاسیس بیمارستان که به حدود40سال قبل بر میگردد؛عنوان نمودند بیمارستان طالقانی به عنوان مرکز ترومای غرب کشور علاوه به بخش های درمانی؛دربخش های آموزشی وپژوهشی نیز فعالیت مینماید.ایشان در ادامه افزودند در کنار نکات قوت این مرکز با توجه به قدمت کهن این مرکز قطعا نکات ضعفی نیز وجود دارد که در صدد رفع آن هستیم.ایشان در پاسخ به این سوال مجری برنامه که چرا در شرایط عادی دراتاق عملهای سرپایی اقدام به بیهوش نمودن بیماراان شده ودرفضایی غیراستریل موردجراحی قرار میگیرند گفتند که تمام اقدامات درمانی بر اساس پروتکلهای تعریف شده درمانی برای بیماران انجام می پذیرد وسعی می شود که جراحت های کوچک بصورت سرپایی انجام گیرد.

در ادامه ایشان اظهار نمودندکه ازاوایل سال جاری مراجعین به اورژانس براساس تشخیص پرستار تریاژ براساس فوریت درجات اورژانسی بودن نوع بیماری بیماران سطح بندی شده و ازسطح 1 تا 4  توسط متخصصین طب اورژانس ویزیت می شوند.وحتی الامکان سعی می شود خدمات سرپایی در اتاق عمل  اورژانس توسط متخصصین طب اورژانس صورت گیرد.

دکتر رییسی درپاسخ به یک پیامک ارسالی به برنامه درخصوص فضای نامناسب فیزیکی بیمارستان افزودند چشم انداز کنونی بیمارستان در شان مردک کرمانشاه نمی باشد.لذا درغالب طرح هتلینگ بیمارستان با اعتباری بالغ بر30 میلیارد ریال مقرر است طی یکسال فضای فیزیکی مرکز بازسازی شود ونیز عملیات عمرانی ساخت اورژانس مرکز تروما درحال شروع میباشد.همچنین ایشان اعلام نمودنداتاق عملهای مدرن وفوق تخصصی مرکزکه یکی از منحصرترین اتاق عملهای کشور میباشد با مبلغی بالغ بر 8 تا 10 میلیارد تجهیزات پزشکی و12 اتاق عمل مدرن  تا 2 هفته آینده افتتاح می گردد.

ریاست بیمارستان طالقانی درپاسخ به درخواست یکی از شنوندگان که تقاضا نمودند که جهت بیمارش که به علت نزاح دچارصدمات بدنی شده است هزینه های بیمارستانی با بیمه ی درمانی وی محاسبه گردد اعلام نمودند که متاسفانه سازمانهای بیمه گر هزینه های درمانی ناشی از نزاع را تحت پوشش خود قرار نمی دهند و این از عهده اختارات بیمارستان خارج میباشد.

در ادامه ایشان ضمن اعلام ارتقاء ضریب اشغال تخت های برخی از بخش های مرکز از30 درصد به 100درصد اظهار نمودند که ارجاع بیماران به بخش خصوصی غیرقانونی است  ودر سال گذشته ما شاهد این اقدام غیرقانونی بودیم که دراین خصوص طی مکاتباتی با ریاست محترم دانشگاه ونیز معاونت محترم درمان دانشگاه موضوع مذکور به مسئولین دانشگاه منعکس گردید که سعی میشود درمهرماه سالجاری با جذب پزشکان متخصص ودارای بورد تخصصی واستفده وبهره گیری از آنها ارجاع غیرقانونی بیماران به بخش خصوصی جلوگیری نموده و با همکاران خاطی برخورد لازم معمول می گردد.

ایشان در پاسخ به یکی از شنوندگان که گفتند ازهمراه بیماران دربیمارستان جهت جابجایی وانجام کارهای بیماران استفاده می شود فرمودند که درسیستم درمانی پزشک وپرستار درکشورمان جابجایی بیماران وانجام کارهای شخصی بیمار بعهده ایشان نبوده وازوظایف کمک بهیاران است ومتاسفانه در سالهای اخیر متاسفانه چارت سازمانی کمک پرستار ازبیمارستانها حذف گردید ولی با توجه به اینکه اخیراآموزشگاههای مجاز نسبت به آموزش کمک بهیاران وکمک پرستاران علمی وتخصصی اقدام نموده اند امیدواریم نسبت به بکارگیری مجدد آنها؛این مشکل حل گردد.

رادیو