حمایت طلبی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سمن ها برای تهیه ی نیازهای مصدومین زلزله ترخیصی از نقاهتگاه

با حمایت طلبی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و هماهنگی های صورت پذیرفته از سوی اداره ی امور خیرین این معاونت با سمن های سلامت محور و موسسات خیریه ، نخستین محموله ی کمک های مورد نیاز برای اقامت مجدد مصدومین ترخیصی از نقاهتگاه مرکز امام علی ( ع ) ، در سکونت گاه های ایشان فراهم گردید.

به منظور تسهیل  اسکان مجدد آن گروه از مصدومین ناشی از زلزله که بعد از پایان درمان خود ، به دلیل نیاز به مراقبت های پرستاری ، در نقاهتگاه ایجاد شده در مرکز آموزشی ، درمانی امام علی ( ع ) ساکن شده اند و با پایان دوره ی مراقبت های پرستاری خود می توانند در سکونت گاه های قبلی خود  اقامت نمایند ، معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با حمایت طلبی از سازمان های مردم نهاد  سلامت محور و موسسات خیریه ، یک  دستگاه کامیون شامل اقلام مورد نیازی چون :  البسه ، وسایل گرمایشی ، پتو ، تشک وملحفه ، وسایل بهداشتی ،مواد شوینده ، مواد غذایی ، چادر مسافرتی ، زیر انداز ... برای این عزیزان  فراهم نموده که با هماهنگی و مساعدت سازمان های سلامت محور استان ، به هنگام اعزام آن ها به شهرها و روستاهای محل سکونت خود ، در اختیار آنان قرار خواهد گرفت .