جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه از برگزاری بیست و چهارمین جشنواره سراسر قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر محمدرضا غلامی محورهای این جشنواره را مقاله نویسی ، بررسی و نقد ، تألیف و تلخیص کتاب عنوان کرد.

وی با بیان اینکه از جمله امتیازات این جشنواره برای اساتید دانشگاه شامل 1/5 تا 5 امتیاز فرهنگی و سفرهای زیارتی است گفت: کارکنان و دانشجویان برگزیده در این جشنواره نیز از امتیازات متعدد نقدی و غیر نقدی بهره مند خواهند شد.

دکتر غلامی با بیان اینکه مهلت ثبت نام 97/11/15 و مهلت ارسال آثار 98/3/15 می باشد اظهار داشت: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس  http://quran.behdasht.gov.ir مراجعه کنند .

وی عنوان کرد: کلیه علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز قرآن و عترت مراجعه و یا با شماره تلفن 38367395-083 تماس حاصل نمایند.