سیستم فاضلاب بیمارستان امام رضا(ع) اصلاح و به روز آوری می شود

نشست  مشترک رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)با نمایندگان استانداری، سازمان جهادکشاورزی ،سازمان مدیریت برنامه ریزی ،معاونت بهداشتی ودفتر فنی دانشگاه درخصوص تصفیه خانه فاضلاب این مجتمع بیمارستانی صبح امروز درمحل این بیمارستان تشکیل شد .

رییس مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) در این نشست گفت: ازسال ۹۲ پروژه بیمارستان سبز راطراحی کردیم و درمسیر  تحقق معیارهای بیمارستان سبز حرکت کرده ایم .

دکتر علی سروش الکترونیک و هوشمند کردن بیمارستان، پوشش گیاهی مطلوب ، استفاده از انرژی خورشیدی ، عدم استفاده از سوخت فسیلی و تصفیه سیستم فاضلاب را ازجمله معیارهای بیمارستان سبز دانست.

وی اظهار داشت: درصورت تحقق پروژه تصفیه خانه فاضلاب هم شاخصهای زیست محیطی ارتقاء می یابد و هم بیماران نیز در محیطی به دور از آلودگی وبوی نامطبوع تحت درمان قرارمی گیرند .

دکتر سروش افزود: با اضافه شدن مراکز اقماری سوانح وسوختگی گلستان ، بیماریهای ریوی نسیم ، مرکز جامع سرطان و استروک سنتر و نزدیک شدن تعداد تختهای بیمارستان به حدود ۱۲۰۰ تختخواب سیستم سپتیک قبلی جوابگونیست ونیاز است سیستم فاضلاب به صورت مشترک احداث و خروجی آن عاری از میکروب شود.