از سال آینده شرایط پیوند قلب در استان فراهم می شود

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سال آینده شرایط برای پیوند قلب در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فراهم می شود.

دکتر کریمی اظهار داشت: بر اساس شاخص ها باید سالانه ۳۰ مورد اهدای عضو در استان ها انجام شود ،اما از ابتدای سال تاکنون تنها چهار مورد اهدای اعضا در کرمانشاه انجام شده است.

وی اظهار داشت: در اهدای عضو هیچ وجهی دریافت و پرداخت نمی شود و افراد به جای دفن کردن اعضای عزیزان شان، آن را به نیازمندان اهدا می‌کنند و جان عده ای را نجات می دهند.

دکتر کریمی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تمام توان برای ارتقا و ترویج فرهنگ اهدای عضو می کوشد گفت: از بدن یک فرد مرگ مغزی شده می توان هشت عضو به بدن نیازمندان پیوند زد و در کرمانشاه هم اکنون امکان پیوند تنها ۳ تا ۴ عضو از اعضای بدن وجود دارد
وی افزود: مرگ مغزی مترادف با مرگ قلبی است و ثابت شده افراد مرگ مغزی شده دیگر به زندگی باز نمی‌گردند.