پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز معلم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی روز معلم را به اساتید دانشگاه تبریک گفت.
متن پیام بدین شرح است:

به نام خدا

معلمی؛ مشق عشق و شیدایی و معلم عاشق شورانگیزی است که با سرپنجه سحر گون خود، تاریکی خواب نادانی را به بیداری دانش مداری بدل می‌کند و این همان رسالت پیامبران و معصومین ،در طول تاریخ بوده است.

سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم، همه‌ساله میثاق بزرگداشت این سروهای بلند همیشه سبز و اسوه های ماندگار انسانیت است و اینجانب به نمایندگی از جامعه بزرگ خانواده دانشگاه ‌علوم ‌پزشکی این روز و هفته را به همه اساتید گرانقدر دانشگاه، تبریک می گویم.

آنان که جدای از سعی در سمت آموزاندن و پرورش دادن ، در وادی پژوهش و کاوش، برای یافتن راه ها و افق های جدید بهزیستن، به خود سختی روا می‌دارند و بسیاری از آنان در کنار این دو مهم، بار سنگین درمان و نگهداشت سلامت انسان ها را در عرصه های مختلف پزشکی بر دوش می کشند و نه تنها در قامت یک استاد فرهیخته می کوشند ،بلکه نقش یک پزشک حاذق ، یک داروساز خبره، یک پرستار دلسوز و....یا یک مصلح و معتمد اجتماعی را نیز ایفا کرده و از بهترین ها و خدمتگزارترین افراد جامعه خود هستند

به یاد داریم این اساتید الگو ،در بحران هایی همچون زلزله، چگونه برای نجات مردم به آب و آتش زدند و یا در سیل اخیر چه سخاوتمندانه از تبحر ،دانش و دارایی خود برای کمک به همنوع بهره گرفتند.

آری در رسم معلمی و استادی، هر روز با آموزاندن همراه است و منش و طریقت معلمی را در هر لحظه، می توان از این دلسوختگان میدان مبارزه با جهل ، مشعل داران خرد ورزی و ستارگان خدمت بی منت فراگرفت.

در پایان؛ با سپاس از همه بزرگ منشی و زحمات اساتید محترم ،در ارتقا و شکوفایی دانشگاه ، بار دیگر این روز را به یکایک اعضای هیئت علمی و خانواده های محترمشان تبریک می گویم و امیدوارم اشراف و آگاهی عمیق اساتید با درایت، در درک شرایط موجود و تنگناهای اقتصادی، موجب افزایش مشارکت راهگشا و همت روزافزون آنان در یاری دانشگاه ، استان و‌کشور عزیزمان برای پیمودن این مسیر دشوار باشد.

دکتر محمودرضا مرادی
                         رییس دانشکاه