افتخاری دیگر برای معاونت بهداشتی دانشگاه

طبق بررسی های بعمل آمده از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در خصوص وضعیت پوشش بازرسی بهداشت حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه کرمانشاه حائز رتبه نخست گردید.

دکتر ابراهیم شکیبا در این خصوص عنوان کرد:در بررسی های آماری انجام شده از سوی معاونت بهداشتی وزارت بهداشت وضعیت پوششی بازرسی بهداشت حرفه ای در کل کشور و رتبه بندی دانشگاه ها به تفکیک تیپ بندی ارتقاء چشمگیری داشته و از 1/5 به 3/3 رسیده است.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفقیت فوق الذکر را حاصل زحمات و پیگیری های کارشناسان بهداشت حرفه ای دانست.

لازم به ذکر است که این رتبه بندی بر اساس امتیاز نهایی کسب شده از سرانه بازدید روزانه و بازرسی های مورد انتظار از کارگاه های بهداشت حرفه ای به تفکیک درجه خطر محاسبه و دانشگاه کرمانشاه رتبه نخست کشوری را بدست آورده است.

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۴:۴۳