برگزاری مانور مشترک امدادو نجات در مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی.

مانور دو سالانه امداد و نجات در سانحه هواپیمایی با همکاری فرودگاه، ستاد بحران استان، معاونت امور درمان دانشگاه و فوریتهای پزشکی استان برگزار شد.
در این مانور مرکز آیت ا... طالقانی به عنوان سانتر تروما و مرکز امام رضا (ع) معین اول این مرکز بوده و مرکز امام خمینی (ره) سانتر بیماران سوختگی تعیین شده بود.
تعداد ۱۱ بیمار با ۶ دستگاه آمبولانس و ۱ دستگاه اتوبوس آمبولانس از فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی به این مرکز ارجاع گردید.

مرکز آیت ا... طالقانی ضمن آماده باش کامل تجهیزات و نیروی انسانی اقدام به پذیرش بیماران فرضی ارجاع شده از مرکز EOC نمود.