نخستین جشنواره تجارب موفق مدیریتی

نخستین جشنواره تجارب موفق مدیریتی با حضور رییس دانشگاه علوم‌پزشکی ،معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌توسعه منابع استانداری ، و جمعی از مدیران و‌دانشگاهیان آغاز به کار کرد.
حضور شایسته مرکز طالقانی با 4 تجربه موفق.
دوشنبه ۲۶ آذر/ مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)
نخستین جشنواره تجارب موفق مدیریتی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و‌توسعه منابع استانداری ، رییس دانشگاه علوم‌پزشکی و جمعی از مدیران و‌دانشکاهیان آغاز به کار کرد.
دوشنبه ۲۶ آذر/ مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در نخستین جشنواره تجارب موفق مدیریتی از نگاه بهره وری بیان داشت:

یکی از وظایف ما در دانشگاه ها تولید ثروت از دانش است و در این زمینه در حال تلاش هستیم.عوامل درون سازمانی چون نقش کارکنان ، فرایندها ، روشهای کار و‌ نقش مدیران در بهره وری اهمیت‌دارد.

بهره وری به دو بخش اثربخشی و انجام‌درست کار در زمان مناسب استوار است و بهره وری در سطوح فردی ، سازمانی و‌ملی تعریف می شود. ترکیب سنی جمعیت مصرف کننده ، نرخ بیکاری نسبتا بالا ، کم کاری و بیکاری پنهان ، عدم استفاده از ظرفیت کامل تولیدی و ساختارهای ناکارآمد،لزوم بهره وری را در کشور بیان می کندمحدودیت منابع در دانشگاه  ،استفاده بهینه از ظرفیت ها و‌ منابع موجود ، تداوم خدمت در چارچوب طرح تحول نظام سلامت ،فرهنگسازی ،

و توسعه ارتباط صنعت و‌ دانشگاه ، این مجموعه را به سمت و سوی بهره وری پیش می برد.

جشنواره تجارب موفق97