هیات مدیره مرکز آیت ا... طالقانی(ره) روز جهانی اتاق عمل را به کمک جراحان تبریک گفتند

اتاق عمل بیمارستان طالقانی کرمانشاه مرکز آیت الله طالقانی کرمانشاه دکتر سیفی جراح پلاستیک بیمارستان طالقانی کرمانشاه

روز اتاق عمل صبح امروز هیات مدیره مرکز، دکتر سیفی به همراه آقای فخری مدیر و آقای سجاد محمدی مترون ضمن عرض خسته و خداقوت به همکاران اتاق عمل روز جهانی اتاق عمل را به این عزیزان تبریک گفتند.

این روز توسط انجمن تکنولوژیست های جراحی آمریکا در سال ۱۹۷۹ به ثبت رسید.

و اکنون به مدت یک هفته از ۸ تا ۱۴ نوامبر جشن آن برگزار می شود.

یکی از اهداف این بزرگداشت آشنا کردن جامعه با گروهی به نام کارشناسان اتاق عمل است.

این افراد از ارزش بسیار زیادی برخوردارند چرا که بخشی از کار تیم جراحی در اتاق عمل برعهده آنان است.

درباره اهمیت این رشته حساس، همین بس که شاغلان اتاق عمل در چرخه سلامت باید شناخته شوند، به دلیل ظرافت های خاص حرفه ای تقویت کار گروهی در رشته اتاق عمل بسیار اهمیت دارد.

فعالیت های این افراد تسهیل کننده و تسریع کننده کار جراحان است این مناسبت بهانه ای شد تا توانمندی آنان را به جامعه عرضه کنیم تا این قشر بهتر دیده و شناخته شوند.

این روز جهانی را صمیمانه به تمام پرسنل زحمتکش اتاق عمل تبریک عرض نموده.

روابط عمومی مرکز آیت ا... طالقانی (ره)