مسئول واحد تغذیه:
خانم آرزو رجبی
مدرک تحصیلی:
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
پرسنل واحد
خانم فاطمه عبدی
کارشناس تغذیه ورژیم درمانی
فعالیت های
واحد تغذیه:
l تهیه و تنظیم برنامه غذایی
ماهیانه برای سرویس تغذیه بیمارستان
l نظارت بر تغذیه برنامه غذایی
بیماران و پرسنل بیمارستان و مطابقت آن با استاندارها و توصیه های تغذیه ای
l تهیه و تنظیم رژیم غذایی بیماران
با توجه به نوع بیماری طبق دستور پزشک
l نظارت بر تهیه ، نگهداری ، پخت ،
توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذاها با در نظر گرفتن مقررات
بیمارستان
l تنظیم و تهیه گزارشات مورد نیاز
وضعیت کمی و کیفیت غذا به مقام مافوق
l نظارت بر واحدهای ذیربط تغذیه ،
انبار و سردخانه ها از نظر موازین بهداشتی
l نظارت در انتخاب ، سفارش ، تحویل
، نگهداری مواد غذایی خام و نظارت بر بهداشت مواد غذایی و ارائه خط مشی در زمینه
تغذیه و خدمات غذایی
l ارائه توصیه و راهکارهای مناسب در
خصوص نحوه طبخ به منظور حفظ ارزش مواد مغذی و مکلف نمودن کارکنان ذیربط به رعایت
اصول فوق
l تعویض به موقع تجهیزات و وسایل
مستعمل و غیر بهداشتی
l حضور بربالین کلیه بیماران بستری
و ارائه مشاوره و آموزش تغذیه به بیماران و در صورت لزوم همراهان وی متناسب با نوع
بیماری یا اقدام درمانی در نظر گرفته شده توسط پزشک معالج و تکمیل برگه اطلاعات
تغذیه ای
l برنامه ریزی در خصوص اجرای مراقبت
های ویژه تغذیه ای جهت بیماران تغذیه با لوله
l نظارت بر تهیه صحیح فرمولاسیون
محلول های گاواژ
l نظارت بر کیفیت غذاهای تهیه شده
از نظر مطابقت با استانداردهای تغذیه ای و دستورات رژیمی مربوط به هر بیمار و
نهایتاً تایید آن
l ارائه پمفلت های آموزشی رژیم
درمانی جهت بیماران
l برگزاری کمیته های تغذیه ای جهت
تعیین سیاست های تغذیه بیمارستان
l راهنمای پرسنل و مراجعه کنندگان
به واحد تغذیه در خصوص مسائل تغذیه ای
l به روز کردن تابلوی اعلانات
آموزشی تغذیه صحیح جهت بیماران ،همراهان و پرسنل بیمارستان
l آموزش تهیه محلول گاواژ در منزل و
نحوه صحیح مراقبت های تغذیه ای بیماران تغذیه با لوله به همراهان بیمار
l ارائه رژیم غذایی به بیماران
هنگام ترخیص از بیمارستان ( برای دوران نقاهت در منزل )
l پیگیری رژیم بیماران ترخیص شده از
بیمارستان از طریق تلفن
l انجام نظرسنجی از بیماران و پرسنل
بصورت دوره ای (هر 6 ماه یکبار) با استفاده از فرم های تعریف شده
l برگزاری کلاس های آموزشی تغذیه ای
بصورت دوره ای جهت بیماران و همراهان بیماران بخش آنکولوژی
ویزیت بیماران:
مشاوره تغذیه با توجه به درخواست پزشک معالج
براساس فرم های ارزیابی وضعیت تغذیه ای وزارت خانه برای بیماران بستری در بخشها
و هم چنینی برای بیماران سرپایی
در واحد تغذیه توسط کارشناسان تغذیه بیمارستان انجام می شود .
وضعیت نیروی انسانی آشپزخانه :
تغذیه طی قراداد طبخ و توزیع غذا به بخش خصوصی واگذار می
باشد و پیمانکار موظف به تامین نیروی انسانی طبق قرداد در 2شیفت کاری می باشد.
ردیف
|
عنوان پرسنل
|
تعداد(نفر)
|
1
|
سر آشپز
|
1 نفر
|
2
|
آشپز
|
4 نفر
|
3
|
کمک آشپز
|
3 نفر
|
4
|
کارگر آشپزخانه
|
3 نفر
|
5
|
انباردار
|
1 نفر
|
6
|
نظافتچی
|
2 نفر
|
جمع کل
|
14 نفر
|
ساختار
فیزیکی آشپزخانه:
آشپزخانه
شامل 1 انبار خشک، 1 سردخانه زیر صفر و3 سردخانه بالای صفر، اتاق تهیه گاواژ، اتاق
استراحت و رختکن کارگران ، سرویس بهداشتی، قسمت شستشو وآماده سازی مواد اولیه، قسمت
پخت در محوطه وسط آشپزخانه می باشد.