موفقیتی دیگر برای مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی در حوزه پژوهش

بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در سطح کشور، واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز آموزشی درمانی آیت الله طالقانی توانست رتبه سوم را در بین دانشگاههای تیپ دو کسب نماید

پژوهش آقای دکتر فرهادی ریاست  محترم مرکز  کسب این موفقیت ارزشمند (رتبه سوم در بین دانشگاههای تیپ دو ) را به حضور مسئولان و همکاران معاونت توسعه تحقیقات بالینی واعضای هیات علمی تبریک گفتند.

پژوهش

در این راستا آقای دکتر صالحی ذهابی معاون محترم پژوهشی مرکز ضمن عرض تبریک هفته پژوهش وفناوری به اساتید ،دانشجویان وهمکاران محترم ، مجموعه اقدامات و  فعالیتهای انجام شده در معاونت پژوهشی و واحد توسعه تحقیقات بالینی  از زمان راه اندازی این معاونت در مرکز را تشریح نمودند .

- راه اندازی معاونت پژوهشی مرکز در اردیبهشت ماه سال 97 با دستور آقای دکتر فرهادی ریاست محترم بیمارستان.

- تشکیل شورای پژوهشی بیمارستان با عضویت بیش از 40 نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه.

- تشکیل بیش از 30 جلسه شورای پژوهشی با حضور فعال اساتید محترم دانشگاه.

- بررسی و تصویب بیش از 60 عنوان طرح تحقیقاتی.

- بررسی و تصویب بیش از 70 عنوان پایان نامه دوره پزشک عمومی .

- بررسی وتصویب بیش از 20 عنوان رجستری.

- چاپ بیش از 50 عنوان مقاله با همکاری اساتید در مجلات معتبر و ایندکس شده بین المللی .

- برگزای 25 کارگاه پژوهشی.

- راه اندازی اتاق رجستری ومشاوره آماری و پژوهشی در مرکز.

- طراحی وب سایت واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان .

در ادامه آقای دکتر صالحی اظهار نمودند با توجه به مجموعه اقدامات و فعالیتهای پژوهشی که طی این دو سال در مرکز صورت گرفت خوشبختانه واحد توسعه تحقیقات بالینی مرکز موفق به کسب رتبه سوم در ارزیابی کشوری سال 98 شد.

لازم است اینجانب از زحمات و حمایتهای جناب آقای دکتر فرهادی ریاست محترم بیمارستان و جناب آقای فخری مدیریت  محترم بیمارستان تشکر نمایم، همچنین از سرکار خانم صالحی کارشناس مسئول محترم واحد توسعه تحقیقات بالینی و کارشناسان و دستیاران پژوهشی واحد که در ارتقا و کسب این رتبه ارزشمند کشوری نقش مهم داشتند تشکر و قدردانی نمایم.