بزرگترین "اورژانس ترومای" غرب کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

بیمارستان طالقانی کرمانشاه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افتتاح بزرگترین اورژانس ترومای غرب کشور در بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه در سال آینده خبر داد.

مهندس صادق کریمی در حاشیه بازدید معاون درمان وزیر بهداشت از پروژه اورژانس بیمارستان آیت الله طالقانی کرمانشاه، با اشاره به پیشرفت 45 درصدی این پروژه گفت: در تلاشیم بتوانیم این پروژه را تا سال آینده به بهره برداری برسانیم.

کریمی از این پروژه به عنوان بزرگترین اورژانس ترومای غرب کشور یاد کرد و افزود: این پروژه با زیربنای 3400 مترمربع و در دو طبقه احداث می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: قرار است 70 تخت در این اورژانس مستقر شود و این اورژانس شامل بخش های سرپایی، بستری، سی تی اسکن، آزمایشگاه و ... خواهد بود.

کریمی اعتبار لازم برای ساخت این پروژه را بیش از 62 میلیارد تومان برآورد کرد.