تشکیل جلسه مشترک هیئت رئیسه دانشگاه بامسئولین مرکزآموزشی ودرمانی طالقانی

درمورخه1394/11/13ازساعت7صبح جلسه هیئت رئیسه دانشگاه دراین مرکزباحضورمسئولین بیمارستان برگزار شد.

درابتدای این جلسه دکترکریم ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک دهه مبارک فجربه تشریح برخی ازپروژه های دانشگاه پرداختند.پس ازآن دکتررییسی ریاست محترم مرکزطالقانی ضمن خیرمقدم به ریاست واعضای محترم هیئت رییسه دانشگاه وبابیان اینکه مرکزآموزشی ودرمانی طالقانی باتلاش پرسنل زحمتکش این مرکزدرارزیابی اعتباربخشی ازرتبه2کشوری به رتبه 1 ارتقاءیافته است خاطرنشان کرد که برای رفع مشکلات این مرکزنیازبه یاری ریاست ومعاونتهای محترم دانشگاه است.درادامه ایشان به تشریح پروژه ها وبرنامه های این مرکزپرداختند.

دکترکریم باتاکیدبه رفع موانع افتتاح بخش جراحی این مرکزافزودکه این مرکزدارای پتانسیلهای زیادی برای مرکزیت ترومای غرب کشورمیباشد.درادامه ایشان پذیرش دستیاران ارتوپدی وجراحی مغز و اعصاب را موفقیت بزرگی برای استان اعلام نمود.

درادامه جلسه دکترخلیل پورمدیرمحترم مرکزطالقانی نیزبه بیان برخی مشکلات وبرنامه های مرکزپرداختند.
جلسه