پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز کارگر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی ضمن تقدیر از کارگران ، روز کارگر را تبریک گفت . متن پیام بدین شرح است

▫️به نام خدا ▫️

11 اردیبهشت ؛ روز کارگر ، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگی مردان و زنان بلند همتی است ،که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیر شان ، سازندگی و آبادانی ، رفاه و سلامتی جامعه است . آنان که فخر ما حضرت محمد مصطفی(ص) بر دستان شان بوسه زده ، همگان را به تکریم و بزرگداشت آنان ترغیب فرمود.

در مجموعه خدمتگزاران گستره سلامت، کارگران عزیزی با فعالیت در واحدها و بخش های مختلف ، در به گردش درآوردن چرخ خدمت به ارتقای سلامت مردم ، تاثیر مهمی داشته و بی ادعا و صبور ، در این سازمان بزرگ نقش آفرینی می کنند.

اینجانب با تبریک روز کارگر و ضمن ارج نهادن به مقام کارگران عزیز، امیدوارم کارگران محترم همکار ، همواره در کنار خانواده های ارجمندشان ،سلامت و تندرست بوده ، با جدیت و همدلی سازنده، کماکان نظام سلامت را یاری نمایند.

دکتر محمودرضا مرادی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی