اطلاعیه فراخوان تأسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

اطلاعیه  فراخوان تأسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی قزوین
بدینوسیله از متقاضیان تأسیس داروخانه در شهرستان البرز(شهر شریفیه، شهر بیدستان، روستای پیریوسفیان) و شهرستان تاکستان(شهر تاکستان، شهر نرجه، شهر اسفرورین) و شهرستان قزوین(شهر اقبالیه، روستای کورانه)که صرفاً تا قبل از تاریخ 22/11/97 درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین و یا در سامانه HIX به ثبت رسانده اند، دعوت بعمل می آید حداکثر ظف مدت یکماه از تاریخ 22/2/98 لغایت 22/3/98 جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک ثبت شده در معاونت غذا و دارو- مدیریت دارویی- امور داروخانه ها و یا سامانه HIX (PHARMACY.FDA.GOV.IR) به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین – واحد امور داروخانه ها به نشانی: بلوار  آزادگان- خیابان مفتح- ساختمان شماره 2 ستاد دانشگاه علوم پزشکی(تلفن 02833689103) مراجعه نمایند . بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر نخواهد شد.