حمایت بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان نخبه کشور

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد کشور، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل راتبه دانشجویی، اعتبار آموزش‌یاری، اعتبار همکاری‌های علمی- اجرایی/ فن‌یاری، اعتبار توان‌مندی آموزشی، اعتبار توان‌مندی کارآفرینی، اعتبار ارتباطات علمی و ... را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

شرایط بهره‌مندی از این تسهیلات و مهم‌ترین نکات آن به این شرح است:

🔹دانشجویان مشغول به تحصیل در سال تحصیلی 99-1398 می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

🔹ثبت‌نام دانشجویان سال اول دانشگاه‌ها از تاریخ  1398/7/1 آغاز شده و فرصت نهایی آنان برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست، سی‌ام مهر ماه سال جاری است.

🔹 دانشجویان متقاضی می بایست اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک آن‌ها، در سامانه اطلاعاتی بنیاد به نشانیhttps://sina.bmn.ir بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 1398/7/30گزینه «درخواست بررسی پرونده برای بهره‌مندی از پشتیبانی‌های دانشجویی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند.

☡توجه داشته باشید که پس از انتخاب این گزینه جمله «درخواست شما با موفقیت به ثبت رسید» نمایش داده خواهد شد.

جهت دریافت شیوه نامه و فایل راهنمای ثبت نام به سایت استعدادهای درخشان دانشگاه به آدرسet.kums.ac.ir و بنیاد نخبگان استان به آدرس kermanshah.bmn.ir مراجعه نمایید.