جلسه شوراى پژوهشى واحد توسعه تحقیقات بالینی مشترک م.آ.د.ت آیت اله طالقانی (ره) و امام علی(ع)

✅ *جلسه شورای پژوهشی* با بررسی پروپوزال های دانشجویان دوره پزشکی عمومی در سالن جلسات ریاست مرکز برگزار شد.

✅ در ابتدای جلسه پس از خوشامدگویی توسط جناب آقای دکتر فرهادی ریاست محترم واحد توسعه تحقیقات بالینی و جناب آقای دکتر صالحی ذهابی معاون محترم پژوهشی مرکز، طرح های تحقیقاتی توسط دانشجویان و اساتید راهنما ارائه شد.

✅در این جلسه ۳ عنوان پروپوزال دانشجویی دوره پزشکی عمومی، دو پروپوزال مرتبط با گروه نروسرجری و یک پروپوزال مرتبط با گروه طب اورژانس مورد بررسی قرار گرفت و در مورد آنها تصمیمات لازم گرفته شد.
و درپایان به مناسبت هفته پژوهش از اساتید فعال شورای پژوهشی که در راستای ارتقاء واحد در طی یکسال اخیر با ارائه پروپوزال، چاپ مقاله و حضور فعال در جلسات، با واحد همکاری داشتند تقدیر و تشکر به عمل آمد