مراسم ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن

به گزارش روابط عمومی مرکز آیت ا...طالقانی (ره) به مناسبت سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه (س) و پاسداشت روز زن، روز پنجشنبه ۲۲ دیماه، مراسم ویژه ای با حضور هیات رئیسه و پرسنل مرکز برگزار شد.

حجت الاسلام سوری معاون نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز ضمن بیان روایتی از پیامبر اکرم(ص) به تشریح جایگاه والای زنان و مادران در اسلام پرداخت و تصریح نمود: وقتی می گویند بهشت زیر پای مادران است، علتش این است که بهشت جلوه جمال الهی است و مادران از جنس بهشت هستند. بهشت جلوه رحمت الهی نیز هست و زن تجلی رحمت خداوند است و مادران بهشت خداوند در روی زمین هستند.

‏ گفتنی است مراسم بزرگداشت مقام زن ، در محل سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار و با اهدای هدایا و جوایز از کارکنان مرکز تقدیر وتشکر به عمل آمد.

در حاشیه این برنامه به همت واحد تربیت بدنی،امور فرهنگی و بسیج جامع پزشکی  مسابقات دارت، تنیس روی میز نیز برگزار شد که این برنامه ورزشی مورد استقبال بانوان  مرکز قرار گرفت.

روز زن