4 مهر مصادف با روز جهانی بهداشت محیط گرامی باد.

بیمارستان طالقانی کرمانشاه
۲۶ سپتامبر مصادف با ۴ مهر ماه هر سال توسط فدراسیون بین المللی بهداشت محیط به عنوان روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده است.
حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهمترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ ، فکر بشر را بخود مشغول نموده است با پیشرفت علم و دانش و شناختن عوامل بیماریزا و تاثیر آن بر تندرستی ، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را بخطر می اندازد اجتناب نماید .
مهندسی بهداشت محیط در کشور به عنوان یک فعالیت منسجم، قدمتی بیش از نیم قرن  داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده است. چهارم مهر ماه روز جهانی بهداشت محیط نقطه عطفی در برنامه ­های بهداشت محیط محسوب می­شود و میتواند تلاشی دیگر برای آماده سازی عمومی و جلب همکاریهای بین بخشی و حمایت مسئولین باشد.

در این راستا هیات مدیره بیمارستان به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط از تلاش های به عمل آمده از سوی این واحد ( آقای تیموری و خانم اسماعیلی) تشکر و قدردانی نموده و آرزوی سعادت و سلامتی، برای این عزیزان را دارند.