رییس مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی(ره) از انجام ۲۵۲۱۳ عمل جراحی در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۲ در این بیمارستان خبر داد.

دکتر «مهرداد سیفی» اظهار داشت: در ۶ ماه گذشته، حدود ۳۰۱۲۶ بیمار به بیمارستان آیت ا...طالقانی (ره) مراجعه کرده اند که از این تعداد۱۵۵۸۹ مورد، نیاز به عمل جراحی داشته که به نسبت میزان آسیب دیدگی یک تا چند عمل جراحی در سرویس های مختلف انجام شده ، که جمعا ۲۵۲۱۳ عمل جراحی شکل گرفته و به تفکیک گروه ها عبارتند از: ارتوپدی: ۱۶۴۳۷،جراحی پلاستیک و ترمیمی: ۵۵۷۲،مغز اعصاب: ۱۳۲۷ جراحی عمومی: ۹۶۳ و فک و صورت: ۹۱۴

وی با اشاره به فراهم بودن امکانات و تجهیزات کامل پزشکی در بیمارستان افزود: تعداد اعمال جراحی به نسبت بازه زمانی مشابه سال گذشته حدودا با ۵هزار عمل جراحی بیشتری مواجه بوده ایم.

رییس بیمارستان آیت ا‌‌‌...طالقانی (ره)آمار مراجعه به این مرکز درمانی در ایام اربعین سال جاری را نیز حدود ۲۴۲ زائر اعلام کرد که این تعداد تحت نظر قرار گرفته و مداوا شده اند.

دکتر مهرداد سیفی اظهار کرد: در حال حاضر این مرکز آموزشی درمانی با حضور ۴ فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، ۱۰متخصص مغزو اعصاب،۸متخصص ارتوپدی،۱۰ متخصص طب اورژانس، ۶متخصص جراحی عمومی، ۱۱ متخصص بیهوشی، ۶جراح فک و صورت، ۳فوق تخصص غدد، ۶ متخصص داخلی، ۳۲پزشک عمومی و ۲متخصص قلب و ۸۶۰ نفر پرسنل در کنار دیگر اعضای کادر درمانی و اداری، همچنین با دارا بودن بخش آنکولوژی و هماتولوژی به استعداد ۲۴تخت و یک نفر فوق تخصص انکولوژی،آماده ارائه خدمت به بیماران و مراجعان است.

وی افزود: بیمارستان آیت ا... طالقانی (ره) به عنوان یک بیمارستان دانشگاهی ، همزمان با ارائه خدمات درمانی و تشخیصی به بیماران و مراجعان، آموزش دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در مقاطع مختلف را نیز بر عهده دارد.

روابط عمومی بیمارستان آیت ا...طالقانی(ره)